2006-11-07

Un petit gâteau rose


Sorgligt värre var det ett tag sedan jag bakade sist, åtminstone två veckor, och då blev det éclairer. Själv tyckte jag bäst om de fyllda med vanilj men de med mascarpone var inte dumma de heller. Men i alla fall så har jag kommit igång igen och gjort några mycket välsmakande hallonmuffins med hallonglasyr och stjärnströssel med kolasmak. Det roligaste med att göra dessa är inte att senare få äta upp dem då jag inte är så förtjust i att äta mina egna bakverk oavsett om de är goda eller inte. Nej, det roliga är just att dekorera dem med olika glasyrer, strössel och färger. Jag hade först tänkt använda mitt bokstavsströssel på dem men på något konstigt sett var det försvunnet, troligtvis på samma sätt som granströsslet försvann (tror att någon har ätit upp dem!). Men de blev fina ändå.
Hur lite jag än gillar rosa så måste jag erkänna att den färgen passar något otroligt bra till bakverk, dock inte till mat då det skulle vara väldigt oaptitligt att äta just rosa mat.

Någon gång har jag bestämt mig för att göra en otroligt fin och överdekorerad tårta, frågan är bara när och vad ska jag ha den till?



Allting gott som slutar…
Allt som slutar är gott…
Alla har gått när det slutar…
Slutet gott, allting gott.

Inga kommentarer: